iTunes gift cards

22-09-2015
artikel

Je wilt iTunes tegoed online kopen maar je weet niet hoe of waar je dit kan doen? Hiervoor zijn tegenwoordig een aantal leuke oplossingen gevonden.

iTunes online kopen met iDeal

Veel Nederlanders geruiken iDeal om online mee te betalen. Helaas bied de Apple iTunes store geen mogelijkheid om met iDeal een iTunes kaart online te kopen. Hiervoor zijn er tegenwoordig een aantal handige websites waar je je iTunes tegoed gemakkelijk kan kopen met iDeal en direct in je mail ontvangt. Het werkt eigenlijk heel makkelijk je gaat naar een dergelijke website en koopt je iTunes kaart met de door jou gewenste betaal methode.

Waar kan ik een Nederlandse iTunes kaart kopen?

Nu vraag je je natuurlijk af waar kan ik dan gemakkelijk mijn iTunes tegoed kopen? Hieronder staat een lijstje met verschillende websites waar je je iTunes tegoed kan kopen.

Waar kan ik een Belgische iTunes kaart kopen?

Nu zijn er natuurlijk ook mensen in Belgie die een iTunes kaart willen kopen. Hiervoor zijn ook een aantal websites beschikbaar.

iTunes code inwisselen

Het inwisselen van je iTunes code is eenvoudig gedaan. Je hoeft alleen maar je iTunes te openen en in de linkerbalk te klikken op iTunes Store. Dan zie je aan de rechterkant Inwisselen staan, klik hierop voor het inwisselen van je iTunes kaart. Vul vervolgens je code in en je hebt je Itunes kaart ingewisseld.

 • iTunes (Nederlands)
  Direct geleverd per email
  €10,00
 • iTunes (Nederlands)
  Direct geleverd per email
  €15,00
 •